Motion, träning & tävling för alla

Välkommen till Björnstorps IF

Björnstorps IF är en löparförening och skidåkarförening i Lund med omnejd. I föreningen finns alla ambitionsnivåer representerade, från motionärer till mera drivna tävlingsidrottare.

Björnstorps IF är en förening där alla kan känna sig välkomna, oavsett ålder, ambitionsnivå och förutsättningar. Denna välkomnande atmosfär är något som vi värdesätter mycket högt och ser som en av våra största styrkor. Vi har cirka 350 medlemmar i alla åldrar.

Skrylleloppet 2021
2021-10-10 14:51, Löpning
Skrylleloppet 2021

I strålande sol arrangerades Skrylleloppet 2021 lördagen 9 oktober. Löpare, funktionärer och publik sken ikapp med solen!

Nu går det att handla klubbkläder från Trimtex - beställ senast 8 september
2021-08-20 11:38

Nu går det att beställa från klubbens Trimtex-kollektion!

Det är förstås fritt fram för alla medlemmar oavsett sektionstillhörighet att beställa!

OBS! Om någon ännu inte fått ett gratis tävlingslinne (eller har vuxit ur sin storlek) så kontakta mattias@collin-i-lund.se för att få ett sådant (lagret är begränsat, men kommer fyllas på i samband med att den här omgången med shoppen stänger). Det går förstås bra att beställa ytterligare linnen direkt från shoppen!

En nyhet som vi tror både löpare och skidåkare kommer att uppskatta är den lite varmare träningsjackan från serien Elements i softshell. Den har tidigare använts av skidsektionen i en annan design och var mycket populär (det är undertecknads favoritjacka för vinterträningen). Vi har också lagt till vintertights i samma serie.

För er som kanske missade det förra gången, så har vi också en riktigt trevlig hoodie, samt flera olika modeller av shorts/tights med och utan logga.

Webshoppen stänger den 8 september 2019 med förväntad leverans i vecka 42

Se till att beställa i god tid innan dess! Observera att ni kan behöva tillåta utlandsköp på betalkort, eftersom sidan är norsk!

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: Bjornstorp21 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.

Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa alternativ.

Tänk på att titta noga i storleksguiden och ta mått! Vissa har upplevt framförallt jackorna som ganska små i storlekarna och har behövt gå upp en storlek. Vi har ingen provkollektion hemma, så fråga gärna klubbkompisar som redan har kläderna om hur de upplever funktion och storlek!
Information från föreningens Antidopingansvarig
2021-07-03 20:51
Hej kära BIFare!

Med det nytillkomna uppdraget som antidopingansvarig kommer här en kort beskrivning av vad arbetet innebär för både klubb och individ, passande nog nu när tävlingssäsongen börjar ta fart på allvar.

Utifrån Riksidrottsförbundets antidopingregler har Björnstorps IF en antidopingplan som behandlar både förebyggandeaspekter och hur uppkomna händelser hanteras. Det är en självklarhet för vår förening att eftersträva en rättvis och hälsosam idrott.

Den träning och det tävlande vi utövar befinner sig kanske fjärran från saker som regelmässig bloddoping, men det det skadar aldrig att känna till huvuddragen i reglerna; väl informerade idrottsutövare i en sund idrottsrörelse är A och O i ett effektivt arbete mot doping.

Föreningens antidopingplan och kortfattad information om bl.a. dopingkontroller, regler och kosttillskott finns på hemsidan under Om oss. Antidopingplanen ses över årligen eller vid behov och klubben vaccinerar sig även mot doping(mer om det arbetet finns på http://www.vaccineraklubben.se).

Utöver det kan du som idrottare genomföra E-utbildningen "Ren vinnare" (https://www.renvinnare.se) eller europeiska förbundets utbildning "I run clean"(https://www.irunclean.org).

Framöver är avsikten att ha någon aktivitet som workshop eller seminarium inriktat mot doping, återkom om ni har önskemål om innehåll eller upplägg.

Rena hälsningar

/Kalle Dannestam
Gratis tävlingslinne till alla som inte fått och till barn/ungdomar som växt!
2021-06-20 21:08

Vi har fortfarande ett visst lager av tävlingslinnen från Trimtex. Ni som ännu inte fått något gratislinne sedan september 2018 har nu chansen att få ett!

NYHET! Barn och ungdomar som vuxit ur sitt gratislinne har nu möjlighet att beställa ett nytt. T.ex. om en större juniorstorlek behövs eller en seniorstorlek för första gången.

Pga Covid-19 och att lagerchefen inte kommer så ofta på träning så görs detta via postorder. Skicka namn, hemadress och vilken modell/storlek du vill ha så kommer det en blå påse i brevlådan. Skicka mejlet till mattias@collin-i-lund.se

För herrar finns modellerna Fast (väldigt tunn och lätt) i storlekarna S-XL och Run (något tjockare) i storlekarna M-XL.

För damer finns modellen Run i storlekarna XS-XL. Det finns också två av modellen Fast i XS, men det är en liten konstig modell (men väldigt lätt). Om någon vill testa ett sådant så har ni full returrätt (om etiketterna sitter kvar).

För juniorer finns modellen Run i storlekarna 130-160.

OBS! Lagret är något begränsat, men om vi får in beställningar på fler än vi har i lager, så gör vi en extrabeställning från Trimtex.

Glada hälsningar
Mattias Collin, sekreterare och tävlingslinnesutdelningsansvarig
Spring en digital Skryllemil!
2021-05-24 22:53, Löpning

Seeda dig till TCS Lidingöloppet i höst genom att springa en digital Skryllemil!

Nyheter från vår verksamhet