Motion, träning & tävling för alla
Välkommen till Björnstorps IF

Björnstorps IF är en löparförening och skidåkarförening i Lund med omnejd. I föreningen finns alla ambitionsnivåer representerade, från motionärer till mera drivna tävlingsidrottare.

Björnstorps IF är en förening där alla kan känna sig välkomna, oavsett ålder, ambitionsnivå och förutsättningar. Denna välkomnande atmosfär är något som vi värdesätter mycket högt och ser som en av våra största styrkor. Vi har cirka 350 medlemmar i alla åldrar.

Anmälan till Lidingöresan är stängd
2022-08-08 12:50

Hej,

Anmälan till årets Lidingöresa är nu stängd, mer information kommer inom kort.

Mvh Arne och Frida

Björnstorps IF 40 år
2022-06-22 21:19

Föreningen firar jubileum i år och den 10 september blir det fest!

Boka in datumet och spana in fullständig inbjudan:

Inbjudan

Hoppas vi ses!

Webbshoppen, gratislinnen och jubileumskepsar!
2022-05-20 14:16

1. Vår webshop hos Trimtex är nu öppen och vi hoppas att många kommer att fylla på med snygga och funktionella kläder

Webshopen stänger den 1 juni med förväntad leverans i vecka 28.

Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.

Starta gärna med att kolla in informationsfilmen om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här: https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: https://trimtex.se/sv/search?cgid=TS0001660

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss.
På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.

”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”

Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: Bjornstorp22

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här: https://trimtex.se/sv/fitle/Fitle.html

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse inom kort.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

2. Gratis tävlingslinnen

All nya och gamla medlemmar har möjlighet att få ett gratislinne oavsett om ni fått tidigare eller inte. Klädansvarige har redan börjat dela ut på träningarna. Observera att gratislinnet INTE ska beställas via webshoppen, men ni kan förstås köpa ytterligare själva samt titta på modellen. Om du vill ha ett linne, så skicka ett mejl med namn och storlek till mattias@collin-i-lund.se så levereras linnet på träning eller via post (uppge då hemadress).

3. Jubileumskeps

För att uppmärksamma att klubben fyller 40 år så har vi tagit fram en jubileumskeps som är gratis för alla medlemmar. Delas ut på träningar och tävlingar framöver. Se bild på klädansvarige och keps ovan (baktill står det "Since 1982)!

Skrylleloppet 2022 avklarat
2022-04-27 22:10

I strålande vårsol avgjordes den 50:e upplagan av Skrylleloppet i lördags. Ett stort tack riktas till alla inblandade från löpare till funktionärer och samarbetspartners för en härlig dag där vi äntligen kunde träffas och springa som förr i tiden.

Mildistansen vanns av Lukas Mårtensson(Högby) som försvarade fjolårssegern respektive Amanda Lahti(Wictorious Health). 5k dominerades av arrangörsklubben genom Axel Smith, Linnea Skoogh, Erik Callmer(F19) och Linnea Björkvald(F19). På 3k vanns 15-årsklasserna av Elias Gibbs(Björnstorp) som försvarade fjolårssegern även han samt Freja Bjerström(Björnstorp) medan P13-vinnarna blev Terje Lagerholm(Södra Sandby IF) och Linnea Hedenstedt(Dalby GIF). Även P11 fick se en segerrepris genom Tage Petersen(Björnstorp), F11 vanns av Mio Lönnborn(Veberöd)

Övriga resultat hittar ni här.

Tack och på återseende!

Funktionärsanmälan Skrylleloppet 23 april
2022-03-03 15:42

Lördagen den 23 april är det dags för den 50:e upplagan av Skrylleloppet! Vi är övertygande om att det kommer att blir en riktig folkfest för löpare, publik och funktionärer.

Skrylleloppet är vårt största arrangemang och är viktigt både ekonomisk och sportsligt för Björnstorp. Det är därför av yttersta vikt att så många medlemmar som möjligt ställer upp som funktionärer.

Vi behöver framförallt funktioner på själva tävlingsdagen den 23 april ca 8-14, men också kvällen innan den 22 april med att förbereda området samt dela ut nummerlappar på Löplabbet på dagtid.

UPPDATERING 10 mars : Det hade blivit ett fel i formuläret som gjorde att det gick att anmäla sig utan namn. Vi ber därför er som som inte fick med ert namn att anmäla igen (vissa skrev i kommentarsfältet).

Funktionärsanmälan görs här:
Funktionärsanmälan