SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Björnstorps Idrottsförening
Löpning

Lidingöresan 2022
 
 
Resan

Resan

Under Björnstorps IF historia har vi besökt Lidingöloppet 31 gånger. I år är det dags igen för den årliga resan till Lidingö där vi tågar in och tar över under en helg. 

 

Vannarpsbussarna är anlitade för transporten. 

 

Vi har ett par upphämtningsplatser för att vi ska klara oss med endast ett matstopp på vägen, så att resan ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

 

Resan påbörjas i Sjöbo fredag morgon och därefter upphämtning i Veberöd och Lund.

 

På vägen upp stannar vi och äter vid Östgötaporten. Ta med egen fika om du vill annars finns möjlighet att köpa lagad mat med flertalet alternativ. Därefter bär det av mot hotellet på Lidingö som vi förväntas komma fram till vid ca 17 tiden. Väl uppe vid hotellet så förfogar man själv över sin tid. 

 

Enligt tradition kommer vi bo på Ariston ute på Lidingö. Det är för 27:e gången som vi huserar deras anläggning. Hotellet ligger utmärkt med gångavstånd till Lidingövallen, Grönsta gärde, Koltorps gärde och Lidingö centrum.

 

Under lördagen springer vi stora Lidingöloppet, och på söndagen avgörs Lilla Lidingöloppet samt Lidingö Tjejlopp. När alla löparna har kommit tillbaka och duschat efter sina lopp så är det dags för hemfärd. Tid för detta återkommer vi med i reseinformation. Hemresan bestäms av vilka deltagare vi har under söndagen. Efter cirka tre timmars körning stannar vi för middag vid Östgötaporten, och sedan fortsätter resan söderut med avlämning i Lund, Veberöd och Sjöbo. 

 

Priset omfattar plats i buss tur/retur Lidingö samt plats i trippel eller dubbelrum (Vi har 49 platser totalt) Frukost på hotellet lördag och söndag ingår i priset.

 

Precis som tidigare är det först till kvarn som gäller. Björnstorps IF medlemmar har företräde till resan. Som medlem har man möjlighet att fram till och med 30/6 att anmäla sig. Om det finns lediga platser efter den 30/6 så släpper vi dem till ”allmänheten”. Man kommer att kunna anmäla sig så länge det finns platser. En reservlista kommer att upprättas när bussen blir full.

 

Anmälan till resan är bindande. För att anmäla dig skickar du ett mail till frida.andersson@bjornstorpsif.se där uppger du namn, adress, mailadress och telefonnummer, därefter bekräftar jag platsen via mail. DU har inte fått plats förrän jag bekräftar mailet.

 

Betalningen sker sedan som vanligt till klubbens bankgiro alt. swish:

Bankgiro 5062-8866

Swish  123 084 58 75

detta skall göras i samband med anmälan, dock senast en vecka efter att du fått din plats bekräftad annars försvinner platsen. Listor över betalningar kollas kontinuerligt.

 

OBS: Anmälan är bindande och ev. återbetalning av resa kan ske om bussen är full och det finns en väntelista.

 

I betalningen uppger du ditt namn och LL2022.

 

Klubben förväntar sig att man som anmäld i klubbens namn också tävlar i klubbens tävlingskläder. 

 

Avgifter

 

Ungdomar som tävlar på Lidingö        1 300 :- 
Vuxna aktiva medlemmar över 22 år  2 600:- (Hjälper till på minst 2 av klubbens arrangemang) 
Icke och ej aktiva medlemmar             2 800:-

 

Klubbens tränande/tävlande ungdomar är subventionerade med ett förutbestämt belopp av styrelsen. Vid frågor om vem som räknas som tränande ungdom kontakta coach Arne.

 

Notera att startavgiften i Lidingöloppets distanser ej ingår i detta pris.

 

Reseinformation kommer att skickas ut ca veckan före avresa.

 

Övrigt

Har ni frågor går det bra att maila mig på frida.andersson@bjornstorpsif.se eller ring 0737-212142

 

Varmt välkomna


Frida och Arne