SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Björnstorps Idrottsförening
Motion, träning & tävling för alla
Funktionärsanmälan

Björnstorps IF arrangerar ett antal tävlingar varje år av främst två skäl.

  • Våra arrangemang genererar betydelsefulla intäkter till vår verksamhet som gör att vi kan hålla kostnaderna nere för alla medlemmar i vår verksamhet.    
  • Vi vill bidra till det skånska tävlingsutbudet. Vi vare sig kan eller vill räkna med att andra klubbar och aktörer arrangerar tävlingar, utan måste ”dra vårt stå till stacken”.  

Alla medlemmar som vill ta del av våra olika subventioner (=få avgiften betald på vissa tävlingar) ska vara funktionär på minst två av våra arrangemang under året. Anmälan som funktionär genomförs separat för varje enskild tävling och instruktioner om detta meddelas medlemmar i god tid före varje tävling.


För funktionärsskapet gäller följande:

  • Vi måste alltid säkerställa att vi har funktionärer på våra tävlingar. Det betyder att Björnstorpare som anmäler sig till våra egna tävlingar alltid måste räkna med att också vara funktionär.
  • Målet är alltid att alla björnstorpare som vill tävla på våra lopp också ska kunna göra det.
  • Målet är att varje medlem bara ska behöva vara funktionär på två tävlingar per år men vi kan inte garantera att det blir så.
  • Kan man inte själv vara funktionär så får man gärna hitta er personlig ersättare: tex en vän eller en familjemedlem.
  • Har man absolut inte möjlighet att vara funktionär på två tävlingar så kontakta styrelsen så försöker vi hitta någon annan uppgift som du kan hjälpa föreningen med: info@bjornstorpsif.se