SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Björnstorps Idrottsförening
Skidor
Åsracet

Information om Åsracet finner ni på åsracet.se

Tävlingar
Tävlingar är ju roligt oavsett vilken nivå som skidåkare man är. Det är ju också tävlingarna som gör att dom flesta av oss tränar. Kanske är det Vasaloppet eller Öppet spår som är målet för dom flesta av våra medlemar. Men vi blir fler och fler som gillar att tävla på alla möjliga distanser ifrån sprint till långlopps, både i klassisk stil och i fristil, rullskidor som längdskidor.
 
För att uppmuntra fler av våra medlemar att tävla så är samtliga mästerskaps tävlingar betalda av klubben. Med mästerskap menar vi DM, GM, SM. Vi betalar även vissa stafetter som bestämms utav skidsektiones styrelse.
Efteranmälningsavgiften får man alltid betala själv, så anmäl er i tid.
 
Dom flesta längd och rullskidtävlinga kommer framöver att finnas i tävlingskalender som ni ser i menyn ovan. I kalendern kan man även hitta resultat på äldre tävlingar. Men framför allt sköter man alla anmälningar till resp tävling via tävlingskalendern. Ni klickar bara tävlingen ni vill åka, klickar "Till Anmälan" (nollställ filtret gren om knappen "Till Anmälan" inte syns), söker upp sitt eget namn i listan och anmäler sig. Syns inte ert namn i listan hör ni av er till  skidor@bjornstorpsif.se för att uppdatera medlemsregistret. I dom flesta fall fakturerar tävlingen tävlingsavgiften i efterhand, den avgiften får ni själva betala in till klubbens konto om det inte är en mästerskapstävling.