Motion, träning & tävling för alla

Välkommen till Björnstorps IF

Björnstorps IF är en löparförening och skidåkarförening i Lund med omnejd. I föreningen finns alla ambitionsnivåer representerade, från motionärer till mera drivna tävlingsidrottare.

Björnstorps IF är en förening där alla kan känna sig välkomna, oavsett ålder, ambitionsnivå och förutsättningar. Denna välkomnande atmosfär är något som vi värdesätter mycket högt och ser som en av våra största styrkor. Vi har cirka 350 medlemmar i alla åldrar.

Beställ gratis tävlingslinne nu!
2020-05-02 19:39
Vi har fortfarande ett visst lager av tävlingslinnen från Trimtex. Ni som ännu inte fått något gratislinne sedan september 2018 har nu chansen att få ett!

Pga Covid-19 och att lagerchefen inte kommer så ofta på träning så görs detta via postorder. Skicka namn, hemadress och vilken modell/storlek du vill ha så kommer det en blå påse i brevlådan. Skicka mejlet till mattias@collin-i-lund.se

För herrar finns modellerna Fast (väldigt tunn och lätt) i storlekarna S-XL och Run (något tjockare) i storlekarna M-XL.

För damer finns modellen Run i storlekarna XS-XL. Det finns också två av modellen Fast i XS, men det är en liten konstig modell (men väldigt lätt). Om någon vill testa ett sådant så har ni full returrätt (om etiketterna sitter kvar).

För juniorer finns modellen Run i storlekarna 130-160.

OBS! Lagret är begränsat, men om vi får in beställningar på fler än vi har i lager, så gör vi en extrabeställning från Trimtex i samband med att den nu öppna shoppen stänger 6/5. Om du vill ha ett gratislinne, så är det alltså nu du ska säga till;-)

Om det finns kvar av lagret om ett par veckor kommer vi att ha utförsäljning som är öppen för alla!

Glada hälsningar
Mattias Collin, sekreterare och tävlingslinnesutdelningsansvarig

Missa inte webbutiken med löparkläder som är öppen till 6 maj!
2020-04-30 10:04
Hoppas ni har hälsan och håller modet uppe i dessa underliga tider! För att ha något att se fram emot när tävlingar blir möjliga igen så passa på att köpa snygga och snabba kläder i Trimtex-shoppen. Det är förstås fritt fram för alla medlemmar att beställa!

Notera att vi på begäran nu lagt till en riktigt snygg hoodie att värma upp i eller bara ha på sig för att den är så snygg!

Webshoppen  stänger den 6/5 med förväntad leverans i vecka 25.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Innan du kan börja beställa i webbshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webbshopen: trimtex.se/sv/teamshop/Bjornstorp20
Eller logga in med teamkod: Bjornstorp20

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.
Skrylleloppet 2020 är inställt
2020-03-18 16:19, Löpning
Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylleloppet 2020.
Träningslägret 2020 genomförs som planerat
2020-03-17 20:00, Löpning
Med anledning av coronaviruset vill vi meddela att träningslägret 2020 kommer genomföras som planerat.
Anmälan till Skrylleloppet stängd
2020-03-12 19:40, Löpning
Allmänna sammankomster med fler än 500 personer förbjuds tillsvidare. Som en första åtgärd har vi valt att stänga anmälan till Skrylleloppet.
Nyheter från vår verksamhet