Motion, träning & tävling för alla

Välkommen till Björnstorps IF

Björnstorps IF är en löparförening och skidåkarförening i Lund med omnejd. I föreningen finns alla ambitionsnivåer representerade, från motionärer till mera drivna tävlingsidrottare.

Björnstorps IF är en förening där alla kan känna sig välkomna, oavsett ålder, ambitionsnivå och förutsättningar. Denna välkomnande atmosfär är något som vi värdesätter mycket högt och ser som en av våra största styrkor. Vi har cirka 350 medlemmar i alla åldrar.

Skrylleloppet 2020 är inställt
2020-03-18 16:19, Löpning
Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylleloppet 2020.
Träningslägret 2020 genomförs som planerat
2020-03-17 20:00, Löpning
Med anledning av coronaviruset vill vi meddela att träningslägret 2020 kommer genomföras som planerat.
Anmälan till Skrylleloppet stängd
2020-03-12 19:40, Löpning
Allmänna sammankomster med fler än 500 personer förbjuds tillsvidare. Som en första åtgärd har vi valt att stänga anmälan till Skrylleloppet.
IVDM 800 m - klart för start!
2020-02-11 21:45, Löpning
Startlistor och heatindelning på plats inför torsdagens IVDM 800 m.
Till minne av en medlem
2020-02-07 08:49

Det är med stor sorg som vi meddelar att vår käre medlem Thorbjörn Prellner har gått bort. Våra tankar går till hans familj i denna svåra stund. Vi minns Thorbjörn som en kär vän och träningskompis med bred kunskap om hur träning skall bedrivas. Thorbjörn brann verkligen för längdskidåkning och han tillbringade några av sina sista veckor, fortfarande i god form, nere i Leutasch, Österrike med familj och vänner.

Många av oss har haft ynnesten att tillsammans med Thorbjörn åka på skidtävlingar i och utanför Sverige och tränat många mil på rullskidor runt om i Skåne.

Begravningen äger rum fredagen den 14e februari kl 11:00 i Klosterkyrkan i Lund.

Nyheter från vår verksamhet