SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Björnstorps Idrottsförening
Motion, träning & tävling för alla

Välkommen till Björnstorps IF

Björnstorps IF är en löparförening och skidåkarförening i Lund med omnejd. I föreningen finns alla ambitionsnivåer representerade, från motionärer till mera drivna tävlingsidrottare.


Björnstorps IF är en förening där alla kan känna sig välkomna, oavsett ålder, ambitionsnivå och förutsättningar. Denna välkomnande atmosfär är något som vi värdesätter mycket högt och ser som en av våra största styrkor. Vi har cirka 350 medlemmar i alla åldrar.

Kallelse till årsmöte 2021
2021-02-15 17:11
Härmed kallas alla medlemmar till årsmöte 2021 onsdagen den 24 mars kl 18.30 digitalt via länk.
Länk till alla årsmöteshandlingar kommer mejlas ut till alla medlemmar eftersom vi vill att endast medlemmar ska ha tillgång till dokumenten. Om du inte fått länken eller tappat bort den skicka ett mejl till info@bjornstorpsif.se 


Varmt välkomna!

Styrelsen

Nu går det att beställa löparkläder från Trimtex!
2021-01-27 09:57
Hej alla glada Björnstorpare!

Hoppas ni har hälsan och håller modet uppe i dessa underliga tider! För att ha något att se fram emot när tävlingar blir möjliga igen så öppnar vi nu Trimtex-shoppen med löparkläder. Det är förstås fritt fram för alla medlemmar att beställa!

Nytt för den här omgången är att det finns korta underdelar med vår fina logga och fr.om. den 29 januari på begäran en kort löpartopp för alla våra snabba damer!

Webshoppen stänger den 24 februari med förväntad leverans i vecka 15.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Innan du kan börja beställa i webbshoppen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webbshopen:

Eller logga in med teamkod: Bjornstorp20

Tips! 
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.
Gemensamma träningar tas upp på nytt 10/11
2020-11-06 15:05
Skånes Friidrottsförbund har kommit med nya rekommendationer, där det tydliggjorts kring hur gemensamma träningar kan fortlöpa. Vi kommer behöva ändra vårt upplägg, men vad gör det om vi får och kan fortsätta träna tillsammans. Efter samråd med coach Arne kommer ett förändrat upplägg ske med start på tisdag 10/11. 

Styrelsen Björnstorps IF
Löpning
Skrylle Challenge 2020 är inställt
2020-06-14 22:47, Löpning

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. 

Beställ gratis tävlingslinne nu!
2020-05-02 19:39
Vi har fortfarande ett visst lager av tävlingslinnen från Trimtex. Ni som ännu inte fått något gratislinne sedan september 2018 har nu chansen att få ett!

Pga Covid-19 och att lagerchefen inte kommer så ofta på träning så görs detta via postorder. Skicka namn, hemadress och vilken modell/storlek du vill ha så kommer det en blå påse i brevlådan. Skicka mejlet till mattias@collin-i-lund.se

För herrar finns modellerna Fast (väldigt tunn och lätt) i storlekarna S-XL och Run (något tjockare) i storlekarna M-XL.

För damer finns modellen Run i storlekarna XS-XL. Det finns också två av modellen Fast i XS, men det är en liten konstig modell (men väldigt lätt). Om någon vill testa ett sådant så har ni full returrätt (om etiketterna sitter kvar).

För juniorer finns modellen Run i storlekarna 130-160.

OBS! Lagret är begränsat, men om vi får in beställningar på fler än vi har i lager, så gör vi en extrabeställning från Trimtex i samband med att den nu öppna shoppen stänger 6/5. Om du vill ha ett gratislinne, så är det alltså nu du ska säga till;-)

Om det finns kvar av lagret om ett par veckor kommer vi att ha utförsäljning som är öppen för alla!

Glada hälsningar
Mattias Collin, sekreterare och tävlingslinnesutdelningsansvarig
Nyheter från vår verksamhet
Löpning, 08/04 14:28 
Löpning, 04/10 21:21 
Skidor, 04/10 17:32