Motion, träning & tävling för alla

Välkommen till Björnstorps IF

Björnstorps IF är en löparförening och skidåkarförening i Lund med omnejd. I föreningen finns alla ambitionsnivåer representerade, från motionärer till mera drivna tävlingsidrottare.

Björnstorps IF är en förening där alla kan känna sig välkomna, oavsett ålder, ambitionsnivå och förutsättningar. Denna välkomnande atmosfär är något som vi värdesätter mycket högt och ser som en av våra största styrkor. Vi har cirka 350 medlemmar i alla åldrar.

Föreningen söker ny ordförande
2019-03-20 20:27

Ordförandeposten i Björnstorps styrelse är vakant. Till årsmötet den 13 mars hade valberedningen inte hittat någon kandidat till ordförandeposten varför årsmötet beslöt att hålla den vakant i två månader.

BIF sponsrar anmälan till Lundaloppet 4 maj
2019-03-09 13:15
Även i år sponsrar föreningen med anmälningsavgiften till Lundaloppet för våra medlemmar. För att få ta del av sponsringen måste medlemmen vara funktionär vid två av våra egna tävlingar under året, varav minst ett är Skrylleloppet eller Skrylle Challenge.

Tänk på att du kanske också blir erbjuden anmälan via din arbetsgivare. Överväg då att utnyttja detta för att spara pengar åt föreningen. Om du väljer att anmäla via Björnstorps IF, så måste vår tävlingsdräkt bäras under loppet och vid eventuell prisutdelning. Har du inget tävlingslinne, så kontakta info@bjornstorpsif.se!

Här görs anmälan (leta upp BIF:s logga och följ länken):

Vi hoppas få se många röda tävlingsdräkter fara fram på Lunds gator den 4 maj!
Ny hemsida
2019-02-18 14:21
Nu är vår nya hemsida live!
Årsmöte 13 mars kl 18:00 i Skrylle
2019-02-03 16:33
Härmed kallas alla medlemmar till årsmöte 2019 onsdagen den 13 mars kl 18.00 i restaurangen på Skryllegården.
Inspirationspass inför Skrylleloppet
2019-01-28 23:54, Löpning
Inspirationspass i Skrylle 16, 23 och 30 mars
Som ett led i förberedelserna till Skrylleloppet den 27 april arrangerar Björnstorps IF tre inspirationspass i Skrylle, Lund, i samarbete med Lidingöloppet on Tour.
Nyheter från vår verksamhet