Motion, träning & tävling för alla

Välkommen till Björnstorps IF

Björnstorps IF är en löparförening och skidåkarförening i Lund med omnejd. I föreningen finns alla ambitionsnivåer representerade, från motionärer till mera drivna tävlingsidrottare.

Björnstorps IF är en förening där alla kan känna sig välkomna, oavsett ålder, ambitionsnivå och förutsättningar. Denna välkomnande atmosfär är något som vi värdesätter mycket högt och ser som en av våra största styrkor. Vi har cirka 350 medlemmar i alla åldrar.

Spring en digital Skryllemil!
2021-05-24 22:53, Löpning

Seeda dig till TCS Lidingöloppet i höst genom att springa en digital Skryllemil!

Våra pristagare
2021-04-30 15:37
Pär Olsson, Freja Bjerström och Johan Alfven

Varje år delas pris ut till årets ungdom inom löpning samt till årets seniorer inom löpning och skidåkning. Här har vi pristagarna. Nedan kan ni läsa motiveringarna.

Pär Olsson

Instruerar och inspirerar våra nya skidåkare i grundläggande skidteknik.
Alltid positiv och inspirerar alla till träning och tävling och håller sig själv långt framme i resultatlistorna.
Har koll på information som gäller skidsektionen och ser till att den kommer vidare till alla via sociala medier, på hemsidan, m m.

Freja Bjerström

Ett år med bra träningsflit och goda resultat. Trots få tävlingar så lyckades hon göra tider som räcker långt på sverigestatistiken. Så årets ungdom är Freja Bjerström.

Johan Alfven

Han kom från ingenstans och slog sig in i Sverige eliten i M45. Med två medaljer i VSM och en massa fina resultat går priset som årets löpare till Johan Alfven.

Grattis!

Kallelse till årsmöte 2021
2021-02-15 17:11
Härmed kallas alla medlemmar till årsmöte 2021 onsdagen den 24 mars kl 18.30 digitalt via länk.
Länk till alla årsmöteshandlingar kommer mejlas ut till alla medlemmar eftersom vi vill att endast medlemmar ska ha tillgång till dokumenten. Om du inte fått länken eller tappat bort den skicka ett mejl till info@bjornstorpsif.se

Varmt välkomna!

Nu går det att beställa löparkläder från Trimtex!
2021-01-27 09:57
Hej alla glada Björnstorpare!

Hoppas ni har hälsan och håller modet uppe i dessa underliga tider! För att ha något att se fram emot när tävlingar blir möjliga igen så öppnar vi nu Trimtex-shoppen med löparkläder. Det är förstås fritt fram för alla medlemmar att beställa!

Nytt för den här omgången är att det finns korta underdelar med vår fina logga och fr.om. den 29 januari på begäran en kort löpartopp för alla våra snabba damer!

Webshoppen stänger den 24 februari med förväntad leverans i vecka 15.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Innan du kan börja beställa i webbshoppen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webbshopen:

Eller logga in med teamkod: Bjornstorp20

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.
Skrylle Challenge 2020 är inställt
2020-06-14 22:47, Löpning

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020.

Nyheter från vår verksamhet
Löpning, 08/06 20:49