Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Björnstorps Idrottsförening
Motion, träning & tävling för alla

Välkommen till Björnstorps IF

Björnstorps IF är en löparförening och skidåkarförening i Lund med omnejd. I föreningen finns alla ambitionsnivåer representerade, från motionärer till mera drivna tävlingsidrottare.


Björnstorps IF är en förening där alla kan känna sig välkomna, oavsett ålder, ambitionsnivå och förutsättningar. Denna välkomnande atmosfär är något som vi värdesätter mycket högt och ser som en av våra största styrkor. Vi har cirka 350 medlemmar i alla åldrar.

Löpning
Växjö Marathon
2019-10-20 23:00, Löpning
Bild 1: Erik på väg in mot andraplatsen i klubblinnét. Bild 2: Barbordet, lagpriserna och dotterns 2:39-teckning som hängt över skrivbordet sedan målsättningen sattes upp i våras.
En vecka efter Kipchoges sub2 sprang nio Björnstorpare Veteran-SM i marathon. 
Löpning
Resultat från Skrylle Challenge 2019
2019-10-19 16:27, Löpning
Målgång Skrylle Challenge 13 km
Tredje upplagan av Skrylle Challenge har idag genomförts i Skrylle. Och resultaten är på plats!
Löpning
KM 3 km 2019
2019-09-25 09:24, Löpning
Årets klubbmästerskap i Skrylle på 3 km med åldershandikapp har avgjorts efter rafflande strider i både dam- och herrklasserna. 
Björnstorpsguld i duathlon
2019-09-18 08:12
Under helgen som gick anordnades SM och RM i duathlon i Allerum utanför Helsingborg. Solen sken med full styrka och vinden ville inte vara sämre. Som ensam Björnstorpare i herrar 35-39 var RM-klassens distans 5/20/2,5km löp/cykel/löp och det skulle bli spännande att se hur löpspecialisten stod sig mot mångkonstnärerna bestående av blandade triathleter och klassikerutövare.

En jämn första löpning gav planenlig marginal till motståndet då cykling, särskilt vindpinad sådan, inte tillhör undertecknads starkaste grenar. Därefter följde en godkänd insats på tvåhjulingen som gjorde att luckan överraskande växte och den avslutande löpningen blev en högst behaglig sådan hela vägen in till ett M35-guld i riksmästerskapet. Även om löpning givetvis är det bästa som finns får det sägas att triathlon minus simning faktiskt är rätt ok det också.

Vid tangentbordet

Karl Dannestam


Webbshoppen för löparkläder stänger om mindre än en vecka!!
2019-09-11 19:40
Nu går det att beställa från vår löparkollektion från Trimtex! 

Det är förstås fritt fram för alla medlemmar oavsett sektionstillhörighet att beställa!

Webshoppen  stänger den 25 september 2019 med förväntad leverans i vecka 46

Se till att beställa i god tid innan dess! Observera att ni kan behöva tillåta utlandsköp på betalkort, eftersom sidan är norsk!

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: Bjornstorp19 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.

Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Tänk på att titta noga i storleksguiden och ta mått! Vissa har upplevt framförallt jackan som ganska liten i storleken och har behövt gå upp en storlek. Vi har ingen provkollektion hemma, så fråga gärna klubbkompisar som redan har kläderna om hur de upplever funktion och storlek!
Nyheter från vår verksamhet
Löpning, 20/10 23:00 
Skidor, 06/10 20:30 
Löpning, 25/09 09:24