SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Björnstorps Idrottsförening
Löpning

Träningsläger 2022 1-3 April - dags att skicka in intresseanmälan

Välkommen till Björnstorps IF:s årliga träningsläger!

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring Covid-19 och meddelar längre fram om lägret måste skjutas upp till hösten.

Info om lägret:

Den 1-3 april 2022 är det dags för Björnstorps IF:s traditionsenliga träningsläger. Nytt för i år är att vi ska vara på STF vandrarhem Blentarp (www.stfblentarp.se). Här finns natursköna omgivningar med skog, sjöar och beteshagar. Skåneleden går precis utanför vandrarhemmet och ett par km bort ligger Sövdesjön och Snogeholms strövområde. Det finns fina mountainbikespår vid Blentarp och riktigt kuperad terräng på Romeleåsen. För golfarna finns flera banor att välja mellan. 

 

Lägret kommer att innehålla corepass på fredagen, träning med coachen, den klassiska lägerstafetten på lördagen, möjligheter för långpass på söndagen och sist men inte minst; härligt umgänge. 

 

Årets program kommer att likna tidigare års program. Vi hoppas att så många som möjligt även lockar med barn och/eller respektive. Det finns möjlighet för spontanfotboll, MTB, landsvägscykling, rullskidor och golf för de som inte kan eller vill springa. 

 

Kostnad för lägret och betalning:

I år kommer vandrarhemmet att stå för frukosten. Lunch och middag kommer från Blentarps byakrog. 

 

Vi räknar med att kostnaden för lägret (2 nätter, måltider fre middag - sö lunch) kommer att bli ca 1250 kr per person. Styrelsen har tagit beslut om att sponsra ungdomar (tom det år de fyller 22 år) med lägerkostnaden så barn och ungdomar kommer att kunna delta kostnadsfritt. Betalning sker efter lägret.

 

Intresseanmälan:

Skicka er intresseanmälan senast 15 februari; ange namn, ålder på barn/ungdom, och om du vill ha särskild kost eller är allergisk. Denna anmälan är inte bindande men vi behöver veta hur många som är intresserade för att kunna planera. Detta år när vi inte är så långt borta så finns möjlighet att vara med en dag eller ett träningspass om ni inte kan delta på hela lägret, ange i så fall detta i samband med intresseanmälan. Antalet platser är begränsat på vandrarhemmet så först till kvarn... 

 

Andra aktiviteter än löpning:

Om det finns intresse för att ordna och/eller delta i träningspass inriktat mot skidåkning så ange detta i samband med anmälan. Om någon är intresserad av att spela golf på söndagen så ange även detta så ordnar vi så att ni kan spela tillsammans. 

 

Preliminärt program

 

Skicka din anmälan till marcus.sollven@gmail.com

 

Vi ser fram emot ett roligt läger! 

 

/Marcus Sollvén och Karolin Wennerbeck