SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Björnstorps Idrottsförening
Löpning

Träningsläger 2020
Välkommen till Björnstorps IF:s årliga träningsläger!

Info om lägret:
Den 27-29 mars 2020 är det dags för Björnstorps IF:s traditionsenliga träningsläger. I år kommer vi att vara på Höjalens vandrarhem www.hojalen.se som ligger vid Vittsjö, norr om Hässleholm. Här finns natursköna omgivningar med skog, sjöar och beteshagar. Det finns vandringsleder och små grusvägar som inbjuder till både löpning och cykling. I närheten finns flera golfbanor. 

Lägret kommer att innehålla yoga eller Tabata på fredagen, träning med coachen, den klassiska lägerstafetten på lördagen, möjligheter för långpass på söndagen och sist men inte minst; härligt umgänge. 

Årets program kommer att likna tidigare års program. Vi hoppas att så många som möjligt även lockar med barn och/eller respektive. Det finns möjlighet för spontanfotboll, paddling, cykling och golf för de som inte kan eller vill springa. 

Kostnad för lägret och betalning:
Vi räknar med att kostnaden för lägret (2 nätter, måltider fre middag - sö lunch) kommer att bli ca 1000 kr per person. Styrelsen har tagit beslut om att sponsra ungdomar (tom det år de fyller 22 år) med 1000kr för lägret så barn och ungdomar kommer att kunna delta kostnadsfritt. Betalning sker efter lägret.

Anmälan:
Skicka er anmälan senast 15 februari; ange namn, ålder på barn/ungdom, och om du vill ha särskild kost eller är allergisk. Denna anmälan är bindande. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn... 

Skicka din anmälan till marcus.sollven@gmail.com

Om det finns intresse för att ordna och/eller delta i träningspass inriktat mot skidåkning så ange detta i samband med anmälan. 

Vi ser fram emot ett roligt läger!

Marcus Sollvén och Karolin Wennerbeck