Lidingöresan 2019

Resan
Under Björnstorps IF historia har vi besökt Lidingöloppet 30 gånger. I år är det dags igen för den årliga resan till Lidingö där vi tågar in och tar över under en helg.

Vannarpbussarna är anlitade för transporten.

Vi har ett par upphämtningsplatser för att vi ska klara oss med endast ett matstopp på vägen, så att resan ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Resan påbörjas i Sjöbo fredag morgon och därefter upphämtning i Veberöd och Lund.

På vägen upp stannar vi och äter vid Östgötaporten. Ta med egen fika om du vill annars finns möjlighet att köpa lagad mat med flertalet alternativ. Därefter bär det av mot hotellet på Lidingö som vi förväntas komma fram till vid ca 17 tiden. Väl uppe vid hotellet så förfogar man själv över sin tid.

Enligt tradition kommer vi bo på Ariston ute på Lidingö. Det är för 26:e gången som vi huserar deras anläggning. Hotellet ligger utmärkt med gångavstånd till Lidingövallen, Grönsta gärde, Koltorps gärde och Lidingö centrum.

Under lördagen springer vi stora Lidingöloppet, och på söndagen avgörs Lilla Lidingöloppet samt Lidingö Tjejlopp. När alla löparna har kommit tillbaka och duschat efter sina lopp så är det dags för hemfärd. Tid för detta återkommer vi med i reseinformation. Hemresan bestäms av vilka deltagare vi har under söndagen. Efter cirka tre timmars körning stannar vi för middag vid Östgötaporten, och sedan fortsätter resan söderut med avlämning i Lund, Veberöd och Sjöbo.

Priset omfattar plats i buss tur/retur Lidingö samt plats i trippel eller dubbelrum (Vi har 49 platser totalt) Frukost på hotellet lördag och söndag ingår i priset.

Precis som tidigare är det först till kvarn som gäller. Björnstorps IF medlemmar har företräde till resan. Som medlem har man möjlighet att fram till och med 30/6 att anmäla sig. Om det finns lediga platser efter den 30/6 så släpper vi dem till ”allmänheten”. Man kommer att kunna anmäla sig så länge det finns platser. En reservlista kommer att upprättas när bussen blir full.

Anmälan till resan är bindande. För att anmäla dig skickar du ett mail till: julia.martensson@hotmail.se där uppger du namn, adress, mailadress och telefonnummer, därefter bekräftar jag platsen via mail. DU har inte fått plats förrän jag bekräftar mailet.

Betalningen sker sedan som vanligt till klubbens bankgiro alt. swish:

Bankgiro 5062-8866

Swish  123 084 58 75

detta skall göras i samband med anmälan, dock senast en vecka efter att du fått din plats bekräftad annars försvinner platsen. Listor över betalningar kollas kontinuerligt.

OBS: Anmälan är bindande och ev. återbetalning av resa kan ske om bussen är full och det finns en väntelista.

I betalningen uppger du ditt namn och LL2019.

Klubben förväntar sig att man som anmäld i klubbens namn också tävlar i klubbens tävlingskläder.

Tränande ungdomar                              1 100 :-
Vuxna aktiva medlemmar över 22 år  2 200:- (Hjälper till på minst 2 av klubbens arrangemang)
Icke och ej aktiva medlemmar             2 410:-

Klubbens tränande ungdomar är subventionerade med ett förutbestämt belopp av styrelsen. Vid frågor om vem som räknas som tränande ungdom kontakta coach Arne.

Notera att startavgiften i Lidingöloppets distanser ej ingår i detta pris.

Reseinformation kommer att skickas ut ca veckan före avresa.

Loppet

Här kommer ett mycket bra erbjudande för dig som tänker att deltaga i höstens Lidingölopp, helgen den 27-29 september 2019. Som medlem i Björnstorps IF erhåller du rabatt på anmälningsavgiften. Du betalar den lägre avgiften (som för andra gällde t o m 31/12).

Anmälan och betalning ska vara oss tillhanda senast 27 maj kl 20.00.

Erbjudandet gäller för samtliga klasser på lördagen den 28 september samt Lidingö Tjejlopp på söndagen den 29 september.

OBS! Björnstorps IF betalar startavgiften för alla aktiva ungdomar upp t.o.m. 22 år. För att få information gällande vilka ungdomar som betraktas som aktiva ta kontakt med tränare Arne Mårtensson famteamlop@hotmail.com

Anmälan görs på mail till julia.martensson@hotmail.se. Uppge namn, klass, adress, e-post och personnummer.

Startavgiften betalar du sedan in på

Bankgiro 5062-8866

Swish  123 084 58 75

uppge Lidingöloppet samt namn och personnummer.

Betalning skall vara oss tillhanda senast 27 maj.

Observera att det finns risk att platserna tar slut innan vi har anmält, detta hände 2014 på 30 km. Vi är inte garanterade några platser utan anmäler i mån av plats.

Avgifter efter dragen rabatt

M30, K30   715 kr
 MK15 495 kr
 M22, M50  405 kr
 M60/70/80, K50/60/70/80 315 kr
 P17/19, F17/19/22 315 kr
 Lidingö Tjejlopp    450 kr
 Lilla Lidingöloppet  0 kr

Övrigt

Har ni frågor går det bra att maila mig på julia.martensson@hotmail.se eller ring 073-544 22 75.

Varmt välkomna

Julia och Arne