SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Björnstorps Idrottsförening
Löpning

Löpsektionens träningstider


Löpträning sker i grupp eller enskilt. Vi tränar löpning både i naturen, och på bana. Ute och inomhus. Olika underlag terräng, asfalt och tartan. Backe, intervaller och allt möjligt. Du kan få hjälp och tips av vår tränare Arne Mårtensson.


Skrylle gäller att vi har fritt inträde i samband med klubbens träningar, max en gång per vecka. I kassan eller av tränaren får du ett eget kort, där din närvaro markeras för varje vecka. Det är möjligt att utnyttja förmånen både för klubbens löp- och skidträningar, men det gäller totalt max ett tillfälle per vecka.

Samlingsplatser

I Skrylle samlas vi vid vår klubbstuga som ligger bredvid den stora informationstavlan i start-/målområdet. 

På Centrala idrottsplatsen i Lund samlas vi på stora läktaren. På Atleticum samlas vi innanför löparbanorna i höjd med start-/mål. 


Preliminära träningstider

Sommartid (ca apr-okt)

Tisdag kl. 18:00 Skrylle
Torsdag kl. 18:00 Lunds Centrala Idrottsplats, intervallträning (17.45 om man vill vara med på löpskolning)


Vintertid (ca nov-mar)

Tisdag kl. 18:00 Skrylle


alt 1

Torsdag kl. 18:00 Skrylle


alt 2
Torsdag kl. 18:00
 Atleticum (Malmö), intervallträning (17.45 om man vill vara med på löpskolning)

OBS Ovan angivna träningar är preliminära, och kan justeras efter behov. För senaste information se kalendern. Där skriver tränaren vad som gäller vecka för vecka.