BIF-shopen

Träna och tävla i våra unika klädeskollektioner!

Vill du köpa Björnstorps kollektion av löparkläder från Craft, så gör du detta genom ett besök på Team Sportia på Nova i Lund. (Länk för att hitta).
Tel. 046-288 10 50

Klubbkollektionen erbjuds till mycket förmånliga priser (20% rabatt). Utöver detta tillkommer 50kr för tryck av klubbens logga. För de som vill ha sitt namn på klubbjackan så kan man få det mot ett tillägg på 20kr.
Du provar ut rätt storlek och beställer när du besöker butiken. Sedan sker tryckning av plaggen, och någon dag (upp till en vecka) senare finns de klara för avhämtning (besked lämnas via telefon eller SMS).
Smidigt och enkelt!

Som medlem i Björnstorps IF har du 15% rabatt på de ordinarie priset för löpar- och skidutrustning. Denna rabatt skaffar du dig genom att gå med i Team Sportias "Sportklubben". Antingen begär du detta vid ditt besök i butiken, eller via denna länk. Butikstillhörighet ska vara Lund, och klubbtillhörighet Björnstorps IF. Genom att du handlar dina sportprylar på Team Sportia, får du dels egen rabatt på allt du köper, dels får klubben lite pengar tillbaka från Team Sportia. Alltså hjälper du klubben genom att handla på Team Sportia.

Skidåkning

Klubbens skidkläder köps online hos TrimTex. Sektionen lägger ut besked om när möjlighet till utprovning finns samt när webshoppen är öppen.

För eventuella frågor är så klubbens kontaktpersoner
Emil Skoglar (mail) eller Eva Hjort Wirtén (mail(skidkläder)
Mattias Collin (mail) (löpkläder)

Uppdaterad: 09 FEB 2018 16:41