Hoppa till sidans innehåll

Om oss


Välkommen till Björnstorps IF!

Björnstorps IF är en löparförening och skidåkarförening i Lund med omnejd. I föreningen finns alla ambitionsnivåer representerade, från motionärer till mera drivna tävlingsidrottare.

Björnstorps IF är en förening där alla kan känna sig välkomna, oavsett ålder, ambitionsnivå och förutsättningar. Denna välkomnande atmosfär är något som vi värdesätter mycket högt och ser som en av våra största styrkor. Vi har ca med cirka 350 medlemmar i alla åldrar.

Historia

Föreningen grundades under hösten 1982 i den lilla byn Björnstorp belägen mellan Dalby och Veberöd i trakterna öster om Lund. Föreningen grundades ursprungligen för att skapa förutsättningar till fritidsaktiviteter för byns ungdomar. På den tiden omfattade aktiviteterna fotboll, bordtennis och även teater. Idag är Björnstorps IF en renodlad löpar- och skidåkarförening. Vår föreningslokal är sedan 2010 på Skryllegården utanför Södra Sandby.

Ambition

Vi vill erbjuda bästa tänkbara förutsättningar för idrottslig och personlig utveckling för såväl motionärer som för tävlingsinriktade idrottare i alla åldrar. Dessa förutsättningar skapas ur föreningens anda, präglad av en stark gemenskap och ett stort personligt engagemang från medlemmarna.  Föreningens ambition är att föreningsnamnet tillsammans med den röda och blå klubbdräkten ska förbli välkända inslag i såväl löpar- som skidåkarsverige.

Välkommen!
Styrelsen för Björnstorps IF

Uppdaterad: 18 OKT 2016 19:48

 

Aktuella Tävlingar 

  

Skrylle Challenge 2018

 

Malmö Indoor 2019

 

Skrylleloppet 2019

fb_bif

Postadress:
Björnstorps IF
Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8
27531 Sjöbo

Besöksadress:
Skryllegården, Skryllegården
24791 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 070-551 73 61
E-post: This is a mailto link