Hemsida och anmälningssystem

03 OKT 2016 12:27
Är du intresserad av web och databasutveckling? Björnstorps IF söker någon som vill lära sig vårt anmälningssystem.
  • Skapad: 03 OKT 2016 12:27

En viktig del av våra tävlingarrangemang är anmälan och hantering av anmälningsavgiften. Anmälningssystemet vi använder har vi utvecklat och underhåller själva. Detta betyder att vi inte betalar någon för denna tjänsten men samtidigt vill vi ha någon förändring/förbättring så är det vi själva som får utveckla denna.

Systemet har idag en extern del, för icke medlemmar, där man kan anmäla sig samt betala (integrerat Payson) anmälningsavgiften. Deltagarna kan också söka på anmäla deltagare. Vi har också en intern del, för medlemmar, där vi kan anmäla oss till egna samt DM tävlingar. Man kan också anmäla att man kan vara funktionär på våra arrangemang.

Vi söker nu någon person som vill lära sig samt fortsätta utveckla/förbättra systemet. Detta innebär att personen ska ha en viss programmeringsvana samt viss vana att hantera databaskodning.

Är du denna person så kontakta mig på This is a mailto link

Vänliga hälsningar, Magnus

Skribent: Magnus Söderdahl