Gratis tävlingslinne

2018-10-11 20:49
  • Uppdaterad: 2018-10-11 20:49

Vi har nu delat ut en första omgång gratislinnen från vår nya kollektion. Vi hade beställt en hel del extralinnen, så vi har också kunnat dela ut ett antal till er som inte beställt. För er som ännu inte fått något linne öppnar vi nu möjligheten till ny beställning. Observera att det bara är möjligt att beställa linnen just nu, men vi planerar att öppna både löp- och skidsektionens kollektioner ganska snart, så håll ögonen öppna för detta!

Så får jag mitt kostnadsfria linne (Sista beställning 2018-11-01)
Alla medlemmar (oavsett sektionstillhörighet) får ett valfritt linne utan kostnad och detta beställs separat via detta formulär (Tänk på att ni måste fylla i ett formulär per medlem även om ni är flera medlemmar i ett hushåll):

Herrarna kan välja mellan Fast och Run

Damer och juniorer kan bara välja Run

*Fast dam plockades bort p.g.a. dålig passform. Dock är herrlinnet Fast att betrakta som unisex, så damer som vill kan beställa detta (kolla storleksguiden online eller prova på träning).

De kostnadsfria linnena kommer att samlevereras och delas ut i samband med träning (eller efter överenskommelse).

Här kan ni titta på linnena i kollektionen:

Hur vet jag vilken storlek jag ska beställa?
Det kommer att finnas möjlighet att prova i klubbhuset under tisdagsträningarna. Trimtex har även en mycket bra storleksguide under varje plagg i webbshoppen där ni helt enkelt kan ta era mått och få fram vilken storlek som passar er bäst.

För mer information om skid- och löpsektionens klädkollektioner se:

Skribent: Mattias Collin

Skrylle Challenge 2018