Att vara medlem - Björnstorps IF - IdrottOnline Klubb

Att vara medlem

Björnstorps IF är en förening vars verksamhet fungerar tack vare alla medlemmars engagemang. Vi arbetar för att gemenskap och delaktighet ska genomsyra vår verksamhet. För att kunna uppnå detta är vi beroende av att du som medlem hjälper till på olika sätt i föreningen. Det kan till exempel vara som funktionär vid våra tävlingar eller som medhjälpare i olika uppdrag. Din delaktighet har betydelse!

Medlemskap i Björnstorps IF ger dig tillgång till

• Träning och andra aktiviteter inom löp- och skidsektionernas verksamhet.
  • Gratis tillträde till Skryllegårdens omklädningsrum en gång/vecka i samband med klubbträning. Kort för detta kan man få av klubbens tränare.
  • Erbjudande om träningsläger och resor till vissa tävlingar. Annonseras under respektive sektions hemsida.
  • Betald startavgift på vissa tävlingar vilka beslutas av årsmötet. Annonseras under respektive sektions hemsida.
  • Genom att föreningen är ansluten till Svenska Friidrottsförbundet, Svenska Skidförbundet och Svenska Triathlonförbundet kan du starta i tävlingsklass.
  • Rabatt på Actic i Skrylle, Runner's Store i Malmö, Team Sportia Nova Lund
  • Klubbkläder (löp) hos Team Sportia, Nova Lund till rabatterat pris.
  • Fester och andra trivselaktiviteter som annonseras på föreningens hemsida.
  • Ungdomar (tom. 22 år) har samtliga tävlingar i Skåne fria.

Medlemmar kan ansöka om stöd från våra fonder

Föreningen har två olika fonder som medlemmar kan söka pengar från. T.ex. kan stöd sökas för startavgifter, resor till tävlingar och  träningsläger.

"Högpresterande"

Målgrupp: Skidåkare och löpare

Avsedd för: Stödja särskilt duktiga egna produkter avseende tävlingar och träningsläger

"Bredd ungdom"

Målgrupp: Skidåkare och löpare

Åldersbegränsning: Max 22 år

Avsedd för: För att kunna hjälpa ungdomar med behov som inte täcks av annan budgetpost

Ansökan skickas This is a mailto link.

Ange vad det är du söker pengar för samt vilket belopp du söker. Styrelsen behandlar ansökan så fort som möjligt, men sök gärna åtminstone två månader innan stödet behövs!

Björnstorps IF förväntar sig att du som medlem

• Hjälper till som funktionär vid klubbens olika arrangemang.
  • Använder klubbdräkt när du tävlar i klubbens namn. Vill du ha startavgiften betald är klubbdräkt ett krav under loppet och vid ev prisutdelning.
  • För att ta del av våra subventioner (=få startavgiften betald till vissa tävlingar) du måste du vara anmäld som funktionär till minst två av våra arrangemang under året. Läs mer under fliken Funktionärsanmälan

Minimikrav för att få bidrag från Björnstorp för att åka på träningsläger och landslagsläger

• Personen ska ha varit funktionär vid minst två av klubbens tävlingar det gångna året, varav en av tävlingarna ska vara Skrylleloppet eller Skrylle Challenge.
  • Personen ska aktivt delta i Björnstorps träningar.
  • Personen ska ha tävlat i Björnstorps namn vid minst 3 tävlingar under det gångna året.

Bilder och integritet

Det händer att vi i föreningen tar bilder på våra aktiviteter som sedan används på hemsida, tryckt material eller på sociala medier. Vi försöker att informera om detta så att personer som inte vill synas på bild kan undvika det. Finns du med på någon bild som du vill att vi tar bort? Skicka ett mail till This is a mailto link

Om du som medlem tar bilder på våra aktiviteter så fråga personerna på bilderna innan du tar bilden och/eller innan du ”lägger upp” bilderna på sociala medier. ”Tagga” inte någon i bilden som inte uttryckligen godkänt det.

Uppdaterad: 11 APR 2018 10:36
Skribent: Mattias Collin