Bli medlem

Björnstorps IF är en förening vars verksamhet fungerar tack vare alla medlemmars engagemang. Vi arbetar för att gemenskap och delaktighet ska genomsyra vår verksamhet. För att kunna uppnå detta är vi beroende av att du som medlem hjälper till på olika sätt i föreningen. Det kan till exempel vara som funktionär vid våra tävlingar eller som medhjälpare i olika uppdrag. Din delaktighet har betydelse.

Medlemsavgift betalas senast 31 januari på Bankgiro 5062-8866.

Vill du bli medlem?

Uppge namn, adress, personnummer (10 siffror), e-post adress och gärna telefonnr. Det går också bra att maila dessa uppgifter till This is a mailto link

För nytillkomna medlemmar som betalar medlemsavgift eller banträningsavgift efter 1 oktober omfattar denna även nästkommande år.

Avgifter för 2017

• Medlemsskap
    •  Ungdom tom. 22 år 250 kr
    • 23 år och äldre 500 kr
    • Familj med ungdom tom. 22 år 1250 kr
  • Banträningsavgift, 23 år och äldre 300 kr

Banträningsavgiften är till för att täcka kostnaden för hyra av Centrala IP i Lund och Atleticum i Malmö, och gäller bara dem som är med på träningar där.

• Stödmedlemskap, 120 kr

Stödmedlemskap innebär att du direkt stöder vår verksamhet. Du omfattas då inte av medlemskapets rättigheter och skyldigheter.

Ekonomisk ersättning
Milersättning, 18:50 kr per mil, utbetalas till förtroendevald funktionär och ungdomstränare som kör i tjänsten. Tydlig specifikation lämnas senast 15 december till kassören. Inga andra ekonomiska ersättningar förekommer. Alla uppgifter/arbeten bygger på ideella insatser.

Har du frågor eller synpunkter hör gärna av dig till någon i styrelsen.

Uppdaterad: 2016-10-18 21:48
Skribent: Alf Ek